Čo budete potrebovať:
slnečnicový olej
1 malú cibuľu
1/2 hrnčeka šampiňónov
polovicu červenej papriky
400 g fazule z konzervy
2 hrnčeky strúhanky
1 hrnček postrúhaného syra
1 žĺtok
sušené bylinky, múku, olej.
Postup:
Do panvice na rozohriaty olej pridáme posekanú cibuľu, nadrobno posekané šampiňóny a na malé kúsky nakrájanú červenú papriku (bez semienok) a opražíme domäkka.
Fazuľu z konzervy prepláchneme a necháme odkvapkať. Takúto fazuľu potom roztlačíme vo veľkej mise.
Do roztlačenej fazule pridáme cibuľu, šampiňóny, papriku, strúhanku, syr, bylinky a žĺtok. Všetko dôkladne premiešame.
Zo zmesi vyformujeme klobásky. Každú klobásku obalíme v múke. Uložíme do chladničky najmenej na 30 minút.
Klobásky grilujeme na alobale alebo stredne rozohriatom uhlí 20 minút dozlatista. Pravidelne ich obraciame a potierame olejom. Pri obracaní dávame pozor, aby sa nám klobásky nerozpadli. Ak máme otočnú mriežku, potrieme ju olejom a klobásky položíme priamo na ňu.
Dobrú chuť..
Komentáre
hmm :)
mimochodom dalsie recepty privitam, rad inspirujem a necham sa inspirovat co sa tyka vege zradielka :)
fazula
milujem